Тринкијери: Играћемо против Виртуса који има најбољег играча

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао да је његов тим одиграо лошу утакмицу, упркос победи против Лиможа 77:58 у последњем мечу групне фазе Еврокупа. Партизан ће у Топ 16 фази играти у групу Е где ће му ривали бити Виртус, Тренто и Дарушафака. Топ 16 фаза Еврокупа за Партизан почиње 8. јануара.

После утакмице против Лиможа тренер Партизана је био врло критичан према тиму, упркос победи.

"Завршили смо други у групи, група је била прилично тешка. То што Локомотива није прошла даље, покажује колико је група била тешка. Могли смо боље. Вечерас је била лоша утакмица. Није било лако играти, нисмо били мотивисани, нисмо показали право лице вечерас", рекао је Тринкијери на конференцији после меча.

Партизан ће у Топ 16 фази играти у групу Е где ће му ривали бити Виртус, Тренто и Дарушафака, иако је група могла да буде састављена од италијанских екипа. 

"Није само паста, већ паста и кебаб. Играмо против Виртуса који има далеко најбољег играча Еврокупа (Милош Теодосић прим.аут), Дарушафака има најбољу одбрану у ЕК до сада, играју тврду одбрану. Тренто који зна да игра Европ, имају Ђентилеа који зна да буде велики проблем за одбрану. Група је тешка, али су све тешке. Веома је важно да играмо једну по једну утакмицу и да не летимо превише. Нисмо још ништа направили да можемо да причамо о већим амбицијама него о томе да добијемо прву утакмицу", закључио је Тринкиејри.

Топ 16 фаза Еврокупа за Партизан почиње 8. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара