Читај ми!

Први пораз Звезде на припремама, Лудогорец надиграо црвено-беле

Фудбалери Лудогореца савладали су Црвену звезду са 3:2 (3:0) у контролном мечу на припремама у Анталији. Након четири победе црвено-бели су претрпели први пораз. Тренер црвено-белих Милојевић након меча изјавио да пораз није угодан, али не боли као што може да боли у правим утакмицама.

Звезда није успела да забележи нову победу на припремама, Лудогорец је био бољи у првом делу игре када је постигао три поготка. У наставку, црвено-бели су успели да са два гола ублаже пораз.

Црвена звезда је играла у саставу: Борјан, Л. Николић (од 46. Виго), Ераковић, Милуновић (од 62. Панков), Азаров, Мијаиловић (од 72. Срнић), Канга (од 62. Кангва), Иванић (од 82. В. Николић), Букари, Митровић (од 62. Ибрахим), Пешић (од 72. Пруцев). 

Ривал је повео у деветом минуту, Тијаго је био спретан у шеснаестерцу и погодио из окрета. Црвено-бели су потом преузели иницијативу створили неколико прилика пред голом Лудогореца, али их нису искористили.

Лудогорец је повећао предност у 34. минуту. Тепети је погодио мрежу Борјана прецизним ударцем искоса с леве стране. Звезда није успела да се опорави од шока, а два минута касније уследио је нови. Брза контра Лудогореца, а егзикутор је поново био Тијаго.
 
У другом делу игре црвено-бели су заиграли доста ангажованије, противник је задовољан постигнутим чекао своју шансу из контранапада. Имао је неколико прилика, али није успео да их искористи.
 
Запретила је Звезда у 66. минуту у два наврата. Прво је Канга гађао снажно са дистанце, а лопта је на путу до гола закачила дефанзивца Лудогореца, да би потом и Панков након корнера шутирао поред стативе.

Теренску иницијативу црвено-бели су крунисали у 75. минуту, када је Мирко Иванић прихватио лопту коју је послао Букари, закорачио у шеснаестерац и прецизним ударцем погодио мрежу.

Звезда је до другог гола стигла у 90. минуту. Дебитантски погодак у црвено-белом дресу постигао је Виго. Вељко Николић је упослио Аргентинца, а овај нанизао два противничка играча и сјајним ударцем поставио коначан резултат.

Милојевић: Пораз није угодан, али не боли као што може да боли у правим утакмицама

"Било је пуно лоших ствари у првом полувремену, али све у свему добили смо одговоре на нека питања везана за ствари у које смо сумњали", изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић након утакмице са екипом Лудогореца.

"Не бих тај резултат узео као оцену свих који су играли. У сваком случају, у другом полувремену био је много бољи однос према игри, више трчања, више залагања. И више мобилнијих играча, бржих. Били су орнији за игру. У првом полувремену нисмо уложили колико је било потребно да би резултат био повољнији."

"Борјан је имао сјајну утакмицу. Искрено, могло је да буде и убедљивије од тих 3:0 за Лудогорец у првом полувремену. Све у свему, мислим да смо показали карактер. Пораз није угодан, али не боли као што може да боли у правим утакмицама", изјавио је Милојевић.

Осврнуо се и на игру новог десног бека црвено-белих Алексе Вига.

"Јако коректан, мало је тренирао са екипом. Јуче смо имали доста интензиван тренинг, тако да га не бих оцењивао. Доста добрих ствари је урадио за полувреме", закључио је тренер црвено-белих.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво