Читај ми!

Пикси за РТС: Циљ је било прво место, то смо и остварили

Селектор Драган Стојковић рекао је после победе над Норвешком да је екипа добром игром остварила циљ. Пикси је апострофирао да није важно само победити, већ и на који начин се стигне до тријумфа.

Репрезентација Србије је на гостовању савладала Норвешку са 2:0. Селектор Стојковић истакао је да је вечерас била једна брилијантна игра наше селекције. 

 

Честитке на овој феноменалној победи на гостујућем терену. Сад сте се просто испрактиковали за то. Једно изненађење у стартних 11, али ви стално гајите исти систем игре. Ви стално хоћете да играте нападачки. Честитке на томе. 

"Хвала на свему. Али мислимда честитке иду на рачун играча. Они су ти који производи игру. Они су ти који се жртвују на терену, који трче, који се боре који су потпуно солидарни једни са другима. Мени је драго да наше фудбалске идеје дају резултате."

"Није важно само победити. Мени је увек важно и како побеђујемо. Мислим да је данас била једна брилијантна игра са наше стране. Потпуно једна заслужена победа на крају. Тако да све честитке играчима на резултатима у Лиги нација. И на крају завршили смо као први, а то нам је и био циљ, ако се сећате на почетку ове Лиге нација то смо и поставили као циљ. Заслужено", рекао је селектор Стојковић.