Читај ми!

"Орлови" допутовали у Осло, битка за прво место

Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Осло где ће у уторак против домаћина Норвешке одиграти одлучујућу утакмицу Лиге нација Б дивизије за пласман у најквалитетнији ранг тог такмичења.

"Орловима" је за прво место у групи четири Б дивизије Лиге нација и додатни пут на Европско првенство као и улазак у друштво најквалитетнијих европских селекција потребна победа, док Норвежанима одговара и нарешено, будући да су победили у првој утакмици у Београду (1:0).

Почетак утакмице заказан је за уторак у 20.45 уз директан пренос на РТС 1.

Екипа је дошла без Сергеја Милинковића Савића пошто му је из Лација належно да се врати, будући да не може да наступи у утакмици са Норвешком због парних жутих картона.

Конференција за новинаре заказана је за 17.30, а тренинг пола сата касније.

Још није познато колико ће гледалаца посматрати утакмицу на стадиону Улевал, а више ће се знати када Норвежани одрже своју конференцију за новинаре у 15.30.

Екипа која тријумфује у мечу пласираће се у А дивизију Лиге нација. Осим тога, омогућиће и сигуран, резервни пут за пласман на наредно Европско првенство 2024. године.

Србији би победа донела и други шешир на жребу за квалификације за континентално такмичење.

У суботу су наши фудбалери убедљиво савладали код куће Швеђане са 4:1. Са друге стране, Норвешка је после преокрета у гостима изгубила од Словеније – 2:1.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво