Читај ми!

Јурић: Лукић се извинио, али неће бити капитен

Тренер фудбалера Торина Иван Јурић изјавио је да репрезентативац Србије Саша Лукић више неће бити капитен италијанског тима. Лукић је одбио да путује на гостовање Монци у првом колу Серије А и пропустио је тријумф Торина (2:1), а разлог је његово незадовољство понудом за продужетак сарадње.

Италијански клуб понудио је српском фудбалеру плату од 1.200.000 евра годишње, а Лукић је сматрао да заслужује најмање 1.500.000 евра и бонусе, па је бојкотовао утакмицу у Монци.

"Пошто је избио инцидент, разговарао сам са председником и договорили се која линија не сме да се пређе. План је био да се Саша извини и схвати грешку, што је и учинио у свлачионици. Дакле, Лукић ће на наредној утакмици бити са нама, али неће бити капитен. Видећемо како ће се ствари одвијати у будућности", изјавио је Јурић на конференцији за медије уочи сутрашњег дуела против Лација, а пренели су италијански медији.

Тренер Торина потврдио је да ће српски репрезентативни голман Вања Милинковић-Савић остати на голу Торина.

"Вања Милинковић-Савић је одлично бранио против Монце, као и на неким мечевима током пролећа. Одиграли смо баш озбиљну утакмицу у првом колу", рекао је Јурић.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво