Читај ми!

Црвеној звезди суди Шкот Колум, Партизану Шпанац Мартинез

Европска фудбалска унија делегирала је арбитре за мечеве српских клубова у еврокуповима. Звезду ће судити Шкот Колум, док ће у Хумској правду делити Шпанац Мартинез.

Фудбалери Црвене звезде практично су елиминисали Пјуник тријумфом од 5:0 у Београду, па ће реванш трећег кола квалификација за Лигу шампиона у Јерменији (9. август, 19.00РТС1) за њих бити формалност, а на центру ће бити шкотски арбитар Вили Колум.

На реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе између Партизана и АЕК Ларнаке главни арбитар биће искусни Шпанац Хозе Марија Санчез Мартинез. Меч у Хумској на програму је 11. августа у 21.00 РТС1. Први меч АЕК је добио резултатом 2:1.

Фудбалери Чукаричког гостоваће Твентеу у четвртак (19.00) у реваншу трећег кола квалификација за Лигу конференција, а судија на мечу у Енсхедеу биће Кристо Товер из Естоније. У првом дуелу ове две екипе Твенте је славио победу резултатом 3:1.

Најбољи српски арбитар Срђан Јовановић судиће дуел Митјиланд - Бенфика у квалификацијама за Лигу шампиона, док је Новаку Симовићу додељен меч између Слајга и Викинга у квалификацијама за Лигу конференција.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво