Читај ми!

Тадић за РТС: Били смо максимално концентрисани, сви су одлично одрадили посао

Капитен репрезентације Србије Душан Тадић задовољан је победом "орлова" у Шведској. Тадић је захвалио великом броју српских навијача који су бодрили тим у Стокхолму и истакао да су неки играчи који имају мању минутажу искористили своју прилику и дали важан допринос тријумфу.

Репрезентација Србије остварила је другу победу у лиги Б Лиге нација, пошто је у утакмици групе 4 савладала Шведску у Стокхолму са 1:0.

"Били смо максимално концентирсани, желели смо да победимо и наградимо ове дивне навијаче. Када дође оволико људи да нас подржи, када видиш оволико српских застава, имаш обавезу да их наградиш добром игром и победом", рекао је Тадић за РТС након меча.

У три досадашња меча селектор Драган Стојковић је пружио прилику бројним играчима, а капитен верује да то није проблем уколико постоји систем. 

"Када постоји систем и начин игре, онда није проблем када 'упадну' нови играчи. Сви су одлично одрадили посао, морамо да наставимо овако да играмо и да уживамо у игри."

Тадић је рекао да је екипа много показала у овом мечу, и у првом делу када је била доминантна, али и на крају када је бранила предност. 

"Доминирали смо у првом полувремену и почетком другог, а после смо бранили резултат и било је незгодно. Али смо показали да и то можемо да 'преживимо' и сачувамо резхултат", закључио је Тадић.

Наредни меч репрезентација Србије игра против Словеније, у недељу у Љубљани.  

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи