Читај ми!

Дортмунд остао без Холанда, а сада и без тренера

Борусија из Дортмунда објавила је да је раскинула сарадњу са тренером Марком Розеом. "Милионере" ће овог лета напустити најбољи играч Ерлинг Холанд, а спортски сектор мораће да нађе и замену за упражњено место на клупи.

Иза Борусије је врло неуспешна сезона, у којој нису успели да освоје ниједан трофеј, а цех је платио Марко Розе са којим је раскинут уговор.

"Милионери" су завршили као други у Бундеслиги, са осам бодова мање од шампиона Бајерна, док су у Купу шокантно поражени од друголигаша Сент Паулија у шеснаестини финала.

Да сезона буде за незаборав, Дортмунд није успео да прође групу у Лиги шампиона, док их је у Лиги европе елиминисао шкотски Ренџерс.

Екипа Борусије овог лета остаће без главног играча Ерлинга Холанда, који ће прећи у редове Манчестер ситија, па је пред спортским сектором у клубу паклено лето.

Најтежи посао имаће нови спортски директор Себастијан Кел, који ће морати да нађе адекватну замену Розеу, али и да одради врхунски прелазни рок, како се не би превише осетио одлазак Холанда.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво