Читај ми!

Станковић: Рани гол олакшао да после контролишемо меч

Тренер Црвене звезде био је задовољан приказаним у Новом Саду. Нагласио је да је рани гол олакшао “посао“ његовом тиму. На крају тренер црвено-белих је позвао навијаче да дођу на наредни дуел против Радничког из Ниша.

Црвена звезда је у Новом Саду савладала Војводину са 3:0 у мечу четвртог кола плеј-ода Суперлиге Србије.

"Када се утакмица отвори на овакав начин који смо увежбавали на тренинзима, да у другом минуту добро изведеш прекид, направиш сјајан блок и постигнеш леп гол, онда се доста лакше контролише меч", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

" Не могу да кажем да је било лако, али лакше свакако. Било је неизнуђених грешака, као и против Чукаричког, али играмо среда-недеља и много је притиска. Све се то осећа, видим и по мојим играчима, којима овом приликом честитам из свег срца."

"Феноменални су и поносан сам на њих. Хвала и навијачима, јер је атмосфера била поново као да смо код куће играли. Од свег срца их позивам да дођу и на следећу утакмицу против Радничког која је једнако важна и где су нам потребна нова три бода да се приближимо циљу", изјавио је Станковић после меча.