Читај ми!

Звезда направила још један корак ка титули, савладана Војводина у Новом Саду

Фудбалери Црвене звезде савладали су Војводину у Новом Саду са 3:0 (2:0) у мечу четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије.

Црвена звезда је дошла у Нови Сад по три бода и остварила је свој циљ. Војводина је била безопасна, а након раног вођства црвено-белих из Београда морал домаћина је додатно пољуљан. Звезда је лако контролисала резултат и са још два гола стигла до победе.

Гости су дошли до раног вођства, већ у трећем минуту. Катаи је извео корнер са десне стране, Павков је главом послао лопту ка голу, која је закачила Санога и завршила у мрежи.

Наставак је донео више прилика пред голом Новосађана. Бележимо по једну прилику пред оба гола, Кабић је опробао ударац са дистанце, док је са друге стране, у покушају Гајића голман Роцков лопту пребацио преко пречке.

Други гол Звезда је постигла у 33. минуту. Брза контра гостију, Срнић је упослио Катаија који се убацивао по левој страни. Овај се нашао сам пред голманом Роцковом и прецизним ударцем затресао мрежу.

До краја првог дела игре није било озбиљнијих прилика.

Војводина је нешто агресивније ушла у други део игре, запретила је ударцима Зукића са дистанце. Међутим, Борјан је био сигуран на голу. Звезда је, задовољна резултатом, у наставку умртвила темпо игре и стрпљиво чекала своју шансу.

Наставила је Звезда да прети, Катаи је пропустио сјајну прилику када је покушао да лобује голмана Роцкова, али је био непрецизан и пребацио је и голмана и гол Војводине.

У 70. минуту на семафору је стајало 3:0. Слободан ударац са око 20 метара са леве стране прецизно је извео Катаи и преварио Роцкова. Иако је био добро постављен, голман Војводине није успео да заустави лопту и она је завршила у голу.

Црвена звезда је потом мирно привела меч крају.

Плеј-оф четврто коло:

Недеља:

Војводина - Црвена звезда 0:3
ТСЦ - Вождовац 1:1
Напредак - Партизан 0:3

Понедељак:
18.30 Чукарички - Раднички Ниш

Табела:
Црвена звезда 91
Партизан 89
Чукарички 54
Вождовац 48
Раднички Ниш 47
ТСЦ 45
Војводина 42
Напредак 37 

 

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво