Читај ми!

Црно-бели надиграли Напредак у Крушевцу и наставили борбу за титулу

Фудбалери Партизана савладали су Напредак у Крушевцу са 3:0 (1:0) у мечу четвртог кола плеј-офа Линглонг Суперлиге Србије.

Црно-бели су наставили поход за Црвеном звездом. Победом у Крушевцу задржали су два бода заостатка за лидером Црвеном звездом и у наставку првенства наставиће да очекују кикс црвено-белих како би се домогли титуле.

Партизан је био мотивисанији у дуелу са домаћином, који је тек у пар наврата успео да запрети голману Стевановићу. С друге стране, црно-бели су константно претили, стварали шансе и три пута успели да савладају одличног Васиљевића.

Иницијатива црно-белих од самог почетка меча. Партизан је створио неколико шанси пред голом домаћина. Одолевала је одбрана Напредка све до 29. минута.

Натхо је извео корнер са леве стране, интервенисала је одбрана, али само до Рикарда који са око шест метара прецизним ударцем шаље лопту у мрежу.

Након примљеног гола Напредак је решио да напада. Ослободио се домаћин притиска црно-белих и запретио преко Јовановића, који у два наврата није успео лопти да пронађе пут до мреже.

Наставио је Партизан да напада, а своје шансе у гол нису претворили пре свих Рикардо и Јовић, који су из стопостотних шанси лоше шутирали па је голман домаћина лако укротио њихове ударце.

Друго полувреме донело је равноправнију игру, прво је запретио Напредак, да би Партизан до другог гола дошао у 56. минуту.

Натхо је одлично центрирао са леве стране. У петерцу се одлично снашао Јевтовић и главом зтаресао мрежу ривала.

У 56. минуту на семафору је стајало 0:3. Терзић је успео да украде лопту на половини Напретка, побегао је чуварима и ушао у казнени простор по десној страни. Покушао је да упосли Рикарда на другој стативи, међутим, интервенисао је Младеновић и послао лопту иза свог голмана.

Наставио је Партизан у истом ритму и резервисти су желели да се докажу, створено је још неколико прилика, а две добре шансе није успео у гол да претвори Баждар, тачније голман Васиљевић је успео да изађе као победник.

До краја меча још неколико прилика пред голом домаћина, али није било промене резултата.

Плеј-оф, четврто коло:

Недеља:
Војводина - Црвена звезда 0:3
ТСЦ - Вождовац 1:1
Напредак - Партизан 0:3

Понедељак:
18.30 Чукарички - Раднички Ниш

Табела:
Црвена звезда 91
Партизан 89
Чукарички 54
Вождовац 48
Раднички Ниш 47
ТСЦ 45
Војводина 42
Напредак 37  

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара