Читај ми!

Терзић: Поносан сам, Звезда је опет велика

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић није крио задовољством игром коју су црвено-бели приказали на терену. Остаје жал за проласком даље, али једно је сигурно, Звезда је опет велика.

Звезда је у реванш мечу осмине финала Лиге Европе савладала Ренџерс 2:1, али је елиминисана због пораза у Глазгову 3:0.

"Поносан сам и неизмерно срећан када видим како из дана у дан, из утакмице у утакмицу растемо као клуб.Црвена звезда је опет велика. Синоћ смо поново показали да изгледамо озбиљно на високом европском нивоу такмичења", изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

"Нисмо имали среће синоћ, то је општа оцена свих људи у фудбалу. Али ми не желимо да се задовољимо само том констатацијом. И из овог меча ми ћемо извући поуке јер желимо да будемо још бољи. Када дођемо на овако висок ниво такмичења, онда ситнице одлучују, а ја желим да у будућности те ситнице буду у нашу корист", навео је Терзић у изјави медијима.

"Ако говоримо о срећи, можда је добро да је сачувамо кад буде најпотребније, за квалификације Лиге шампиона."

"Најбоља потврда да смо на правом путу је чињеница да нам народ верује, да и после 3:0 у првом мечу, 45.000 људи купи карту и дође да буде уз нас. То је велика награда и сатисфакција за сав труд и рад у претходних осам година. Осећамо поштовање људи за све што смо урадили за Црвену звезду", истакао је Терзић.

"И наставићемо да радимо још јаче и још боље. Подижемо границе, настављамо са нашим сновима. Обећавам нашим навијачима још много радости", додао је он.

"Хоћу да захвалим нашим сјајним играчима, феноменалном тренеру Станковићу и најбољим навијачима на планети, који су фанатично веровали у нашу победу. Сада се у потпуности окрећемо домаћем првенству и освајању пете узастопне шампионске титуле. Хоћу да максимално спремни дочекамо нови напад на Лигу шампиона", закључио је Терзић.