Читај ми!

Стојковић: Привилегија је бити селектор Србије; Тадић: Кад смо сложни све је могуће

Након уручења награде за најбољег тренера године по избору ФСС, селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси рекао је да је привилегија бити у тој улози. Добитник Златне лопте ФСС-а Душан Тадић рекао је да је све могуће када смо сложни.

"Ова година је била успешна за фудбал, репрезентативни и клупски. То је оно што враћа веру у фудбал", почео је Стојковић, који је потом захвалио Фудбалском савезу Србије што је добио поверење да буде селектор.

"Хвала ФСС на челу са Бјековићем, за две ствари. Прва што сте ме поставили овде и дали поверење да бринем о резултатима селекције и друга на подршци од првог дана, од почетка марта до последње утакмице у Лисабону."

" Сваки тренер би могао да пожели овако нешто што сам ја. Имамо све предуслове да успешно обављамо овај посао", рекао је Стојковић и додао да "орлови" имају и подршку председника Србије Александра Вучића.

"Хвала му на више него искреној подршци. Осетио сам то као селектор, исто као и играчи и цео ФСС. Захваљујем му на томе, јер када вас први човек подржава и верује у пројекат осећате се лагодније да наставите да радите започет посао."

"Та подршка није само на причи. Имали смо прилике да је видимо. Верујемо да ћемо наставити да нашу нацију чинимо срећном и задовољном", додао је Стојковић и указао на важност изградње стадиона.

"Национални стадион толико ишчекујемо и десиће се. То ће бити лепо за српски фудбал, Београд и Србију. Сви једва чекамо да се заврши. Стадион да буде београдска лепотица, да људи уживају на њему", закључио је Стојковић, честитајући Црвеној звезди и Партизану на успесима у Европи.

 Тадић: Кад смо сложни све је могуће

Капитен Ајакса и капитен репрезентације Србије Душан Тадић примио је Златну лопту Фудбалског савеза на свечаности у Хајату.

"Стварно лепа година за мене на тимском и индивидуалном плану. Титуле, Лига шампиона и оно што је најбитније за мене пласман на Мундијал. Највећу захвалност дугујем вама, мистеру Стојковићу. Најбољи пример шта се деси кад ствар у своје руке узму креативни и интелигентни људи", рекао је Тадић.

Он је потом захвалио саиграчима, јер без њих не би било ни његове награде.

"Најважнија ствар је слога. Кад смо сложни, можемо све. Тако је и у овој земљи кад смо сви сложни, све је могуће и због тога морамо да се држимо заједно", закључио је Тадић.   

 

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара