Читај ми!

Партизан домаћин Новом Пазару, Звезда гост у Крушевцу

Фудбалска Суперлига Србије наставља се данашњим утакмицама 19. кола у којима Црвена звезда у Крушевцу игра против Напретка, а црно - бели на свом стадиону дочекују Нови Пазар. Кретање резултата и токове мечева вечитих ривала можете пратити на нашем порталу.

У првој данашњој утакмици у Крушевцу од 13.30 Напредак дочекује Црвену звезду која упркос напорном ритму утакмица очекује да и на овом гостовању настави победничку серију.

На стадиону у Хумској од 15.45 Партизан је домаћин Новом Пазару који је у серији од осам мечева без пораза, а црно-бели очекују да је уз помоћ навијача прекину и ојачају водећу позицију на табели.

У трећем мечу недељног програма Суперлиге Србије Спартак дочекује Младост из Лучана, а преостале утакмице играју се у понедељак и уторак.

У понедељак Радник је домаћин Радничком из Крагујевца, Чукарички дочекује Колубару, док ће ТСЦ угостити Раднички из Ниша, а 19. коло у уторак затварају Вождовац и Војводина.

Фудбалери Пролетера победили су Металац минималним резултатом (1:0) у суботу на отварању 19. кола Линглонг Суперлиге Србије и дошли до седме победе у шампионату.

Табела: Партизан 50 бодова, Црвена звезда 47, Чукарички 31, Војводина 29, Напредак 27, Раднички Ниш 25, Пролетер 24, Спартак 23, ТСЦ 22, Вождовац 22, Колубара 20, Радник 19, Младост 17, Металац 16, Нови Пазар 15, Раднички Крагујевац 15.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара