Читај ми!

Звезда гост тиму Младости у Лучанима

Фудбалери Младости домаћини су тиму Црвене звезде у првој утакмици данашњег наставка 17. кола Суперлиге Србије. Утакмица у Лучанима почиње у 13.30, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели на гостовање стижу после победе над Инђијом (1:0) и пласмана у осмину финала Купа Србије са намером да наставе успешну серију упркос проблемима са саставом тима због повреда играча.

На другој страни домаћини су у серији од три победе и намеравају да је наставе на свом терену и против данашњег супарника кога многи сматрају фаворитом.

У досадашњим сусретима убедљиво води Црвена звезда која је славила у чак 27 од 34 сусрета, пет пута је било нерешено, а Младост је славила у два наврата. У последњем дуелу на почетку ове сезоне у другом колу славили су црвено-бели на Маракани са 1:0.

Тим Младости је у последња три меча био бољи од Колубаре са 3:1 на свом терену, потом су савладали Младост у гостима са 2:0, а у претходном колу су рутинском надиграли Нови Пазар са 3:0.

Утакмица Младости и Црвене звезде у Лучанима почиње у 13.30, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара