Читај ми!

Натхо: Најважније је да наставимо да побеђујемо

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо који је био двоструки стрелац на мечу против Металца из Горњег Милановца био је задовољан игром тима и посебно је истакао жељу да наставе серију победа.

Црно-бели су у заосталом мечу петог кола домаћег шампионата победили 3:1 Металац из Горњег Милановца на свом стадиону, а Натхo је нагласио значај те победе.

„Најважније је да наставимо да побеђујемо", истакао је фудбалер Партизана Бибарс Натхо.

То је био 13. тријумф Партизана у 14 овосезонских мечева, двоструки стрелац у победи у Хумској био је Натхо али је истакао да му је важнији учинак тим.

"Постигао сам два гола, али оно што је најважније је да наставимо да побеђујемо. Биће све теже и теже, али морамо да будемо концентрисани на себе, да се држимо заједно, као данас, и да побеђујемо у утакмицама и када иде тешко", рекао је Натхо за клупски сајт.

Осврнуо се и на разлику у првом и другом делу игре по питању прилика у којима је његов тим угрожавао мрежу противника.

"У другом полувремену смо стварали више шанси. После трећег гола могли смо да постигнемо још један или два поготка, али свакако је најважније да смо победили и да смо и даље на првом месту."

Иако Партизан има бодовну предност неопходну за чување првог места, Натхо истиче да настављају у истом ритму.

"Имамо осам бодова предности у односу на другопласирани тим, (уз утакмицу више-прим.аут.) желимо да наставимо још боље и да останемо на првом месту. Концентришемо се само на себе јер знамо да, ако наставимо добро да играмо, нико неће моћи да нас победи."

Борба за титулу наставља се већ у недељу, када ће црно-бели дочекати екипу Чукаричког.

"Још од прве утакмице у сезони играмо на свака 3-4 дана. То је наш посао. Имамо велики тим са 25 играча, можемо да их ротирамо. Свако ко игра се мора борити за бодове, морамо умети да играмо и у Европи и у лиги", закључио је Натхо.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво