Читај ми!

Станковић: Сваки шут осим пенала ушао у гол

Изгледа много добро када отвориш утакмицу на време и за разлику од других утакмица овде је сваки шут улазио у гол, осим пенала који смо промашили, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Колубаре у Лазаревцу.

Црвена звезда је у Лазаревцу до врха напунила мрежу Колубаре - 7:1 у мечу 13. Кола Суперлиге Србије.

"Честитам момцима на односу, од првог минута до полувремена, дати шест голова за 45 минута је велика ствар и одговорност за дрес који носе", рекао је Станковић после меча.

Успели смо да изротирамо и да већ на старту другог полувремена одморимо момке, да дамо шансу другима који нису имали минутажу, додао је Звездин тренер.

"Честитам и Марку Лазетићу на дебитантском голу, нека запамти добро шта значи дати гол за Звезду и нека то носи кроз каријеру. Свим момцима за однос према игри десетка, терен је био заиста тежак."

"Хтели смо Александру Катаију да дамо минуте, али када смо видели каква је ситуација са тереном нисам желео да се упустим у ризик", истакао је Станковић.

Станковић се осврнуо и на меч против Мидтјиланда у Данској.

"Сви заједно морамо да будемо концентрисани, много тешка утакмица против незгодног противника, снажног, јаког, директног, брзог и уиграног."

"Али наравно имамо и ми наше адуте, нећемо се сигурно склањати и бежати, што би рекли "бежати нећемо, плена се не одричемо". Успели смо да одморимо играче који ће играти и биће спремни сигурно", закључио је Станковић.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво