Мениг: Драго ми је да сам постигао гол

Фудбалер Партизана Квинси Мениг рекао је да му је драго што је постигао први гол у Суперлиги. Црно-бели су синоћ у 11. колу Суперлиге убедљиво победили Спартак са 5:0,а поред голова Рикарда Гомеша, Филипа Холендера и Николе Терзић, свој првенац у првенству је постигао и Мениг.

Уз две асистенције, Мениг се у 61. минуту уписао и у листу стрелаца, а после меча је истакао добро расположење и задовољство због победе.

"Полако се привикавам. Момци су феноменални, осећам се као да сам дошао пре пола године, а не пре непуних месец дана. Драго ми је да сам постигао гол, јер смо тиме резултатски ставили тачку на утакмицу, а опет, игра се пред домаћом публиком и то има посебан значај", рекао је Мениг за клупски сајт.

Он је током прославе гола показивао на грб Партизана, а како каже тим гестом је желео да покаже публици да осећа њихову љубав и да им узвраћа на овај начин.

"Много порука добијам свакодневно и где год да одем људи ме препознају и траже да се сликају са мном. Желим да им се одужим головима", поручио је Мениг.

Партизан већ у четвртак дочекује Флору у Лиги конференције.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво