Читај ми!

ТСЦ пише историју у мечу са Војводином

Помоћни тренер фудбалера ТСЦ Спасоје Јелачић истакао је да тим очекује прави војвођански дерби, тешка и захтевна утакмица са Војводином.

ТСЦ у суботу од 16 сати дочекује Новосађане у првој суперлигашкој утакмици која ће се играти на новом терену стадиона „ТСЦ Арена" у Бачкој Тополи.

"Очекује нас утакмица на нашем новом стадиону, чему се сви много радујемо. Сигуран сам да ће то бити занимљив и неизвестан меч, можемо слободно рећи и дерби овог кола", рекао је Јелачић на конференцији за медије.

Он је додао да противник не може бити атрактивнији и занимљивији.

"Биће веома изазовно играти против клуба који има озбиљну и дугу традицију у српском фудбалу", рекао је Јелачић, нагласивши да се нада да ће језичак на ваги прећи на страну домаћина.

Капитен Саша Томановић изразио је задовољство што клуб почиње да игра на свом стадиону.

"Прву званичну утакмицу на новом терену у Тополи играмо против доброг противника. Биће неизвесно, иако против Војводине у последње две сезоне имамо позитиван скор. Верујем да ће се тај тренд наставити и у овој и да ћемо победом доказати да можемо да будемо још бољи", рекао је Томановић.

ТСЦ се налази на четвртом месту табеле Суперлиге Србије са 17 освојених бодова, док је Војводина тренутно шеста са 15 бодова.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво