Читај ми!

Меч Црвене звезде и Вождовца званично одложен

Утакмица 10. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Вождовца званично је одложена због болести већег броја играча домаћег клуба, саопштено је из Заједнице клубова Суперлиге.

Црвена звезда је затражила да утакмица са Вождовцем, која је требало да буде одиграна на Стадиону "Рајко Митић" у четвртак од 20 часова, буде одложена због неколико играча црвено-белих који су заражени стомачним вирусом.

"Десеторица играча, од којих два голмана имали су претходних дана проблем са поменутим вирусом, док су тројица ван строја због повреде, те због тога клуб сматра да је природно и очекивано да се меч одложи", саопштили су из Љутице Богдана.

Истичу да је клуб прикупио сву потребну документацију и послао Заједници Суперлиге која је прихватила захтев за одлагање.

"Надамо се да ће се убрзо ситуација поправити и да ћемо већ за меч са Новим Пазаром консолидовати редове и да ће фудбалери спремно дочекати тај дуел, а наш медицински тим чини максималне напоре да се то и деси", кажу из Звезде.

На званичном Твитер налогу клуба, из Вождовца су, уз обавештење да је утакмица одложена, пожелели фудбалерима Црвене звезде брз опоравак и повратак на терен.

Утакмице фудбалера Радничког из Ниша са Металцем и Радника са ТСЦ-ом већ су одложене због болести већег броја играча.

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић бурно је на конференцији за медије пред утакмицу у Лучанима прокоментарисао одлагање мечева, истакавши да је то "скандал" који тимове доводи у неравноправан положај и нарушава регуларност првенства.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара