Читај ми!

Северна Македонија одолела налетима “орлића“

Репрезентативци Србије и Северне Македоније одиграли су нерешено 0:0. у мечу другог кола Групе Х квалификација за Европско првенство.

Млади репретентативци Србије након пораза у првом колу од Украјине (0:1), надиграли су селекцију Северне Македоније, али је изостала реализација и тако су забележили само један бод. Наша селекција није успела да реализује једанаестерац у првом полувремену.

Изузетно узбудљива фудбалска представа. Обе екипе кренуле су по сва три бода. Ређале су се шансе пред оба гола. Јак ветар правио је проблема играчима обе екипе, па је било доста грешака у предаји лопте.

Наша селекција је била конкретнија у нападу створила је више шанси, али нису успели да савладају голмана противника.

Прво полувреме доленело је неколико прилика, али су мреже мировале. Највећу шансу за вођство пропустили су наши репрезентативци у 35. минуту из једанаестерца. У казненом простору оборен је Милосављевић.

Тедић је шутирао, али је Денковиски одбранио његов ударац. На лопту је налетео Милосављевић, али је голман домаћина зауставио и његов покушај.

Наставили су репрезентативци Србије да нападају, створили су још неколико прилика, али није било промене резултата.

Друго полувреме донело још бољу игру „орлића". Створено је пар сјајних прилика пред голом противника, али је одбрана гостију успела да сачува свој гол.

У другом делу игре домаћин се опрделио да чува свој гол, а своју шансу тражио је у контранападима. Македонци су успели у пар наврата да запрете, али је одбрана Србије била на месту, пре свих голман Гордић, који је у пар наврата у ситуацији један на један са противничким нападачима изашао као победник.

У финишу сусрета озбиљније је запретио домаћин, али није било промене резултата. На крају подела бодова.

Поред ове две селекције у Групи Х су још Француска, Фарска Острва, Украјина и Јерменија. У трећем колу наша селекција гостује у Јерменији.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи