Читај ми!

Пикси: Луксембург може да направи проблем, али од нас зависи

Србија дочекује Луксембург у суботу у Квалификацијама за Светско првенство у Катару. Селектор Стојковић је нагласио да је у питању неугодна екипа која може свима да направи проблем. Додао је да зна тим који ће истрчати на стадион “Рајко Митић“, као и да све зависи од наше игре. Дуел почиње у 18.00 часова.

Респектујем пуно екипу Луксембурга, шест бодова нису случајност, врло су незгодни, анализирали смо их, екипа су која може да направи проблем, али од нас зависи, изјавио је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси уочи утакмице против Луксембурга у квалификацијама за Мундијал у Катару.

Стојковић је на конференцији за медије рекао да ће екипа најозбиљније схватити утакмицу и да нема дилему да ће играчи дати максимум.

"Рекао сам више пута да ће ово бити један од најтежих мечева и стојим при томе. То је више порука за моје играче, него за мене. Ово су тзв. унапред добијене утакмице и најтеже су, јер да би се победило морате да будете на врхунском нивоу. Сматрам да нас чека тешка утакмица, али верујем да можемо да пребродимо тај проблем", истакао је Стојковић.

Он је додао да зна стартних 11, али није хтео да открије да ли је међу њима и Филип Ðуричић, након сјајне партије у Дебрецину против Катара.

"Од јуче знам стартних 11, знам ко ће играти, немам дилеме. Ми смо тим, морамо да гајимо колективни дух, небитно ко је стартер, ко ће ући, ко ће остати на клупи. Играчи то разумеју и то ме радује. Небитно је да ли ће неко почети или ући, важно је да Србија игра леп фудбал који ће донети резултат".

Селектор је додао да колико год навијача дође на стадион "Рајко Митић" могу да очекују поштовање и респект.

"Играћемо за њих и борићемо се за њих. Наше је да ћутимо и пуно радимо, да се боримо, јер једноставно, то је формула како се враћа вера у српски фудбал и како репрезентација може да придобије огромну подршку која је јако битна", закључио је Стојковић.

Утакмица А групе квалификација за Мундијал у Катар између Србије и Луксембурга игра се у суботу од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи