Читај ми!

Тренер Клужа после дебакла у Београду о стиду и пиштољу

Тренер румунског Клужа Маријуш Шумудика био је, разумљиво, изузетно љут и незадовољан након пораза од Црвене звезде у Београду од 4:0.

Српски шампион је одиграо сјајну утакмицу и убедљиво савладао првака Румуније у првом мечу плеј-офа за улазак у групну фазу Лиге Европе.

Четири примљена и ниједан дати гол у српској престоници веома су наљутила тренера гостујућег тима, који је своје задовољство изнео пред новинарима.

"Ово је срамотан резултат и то морам да признам. Све је последица наших невероватних индивидуалних грешака. Сусрели смо се са екипом која је била одморнија од нас и у игри један на један изгубили смо вечерас све дуеле", рекао је Шумудика и наставио:

"Упозоравао сам на играча од 193 центиметара (Павков, прим.аут.), преко којег је ишао сваки напад. Ми смо већ у петом минуту примили гол, а код другог гола нико није спречио шут. И трећи смо примили лако, а код четвртог Звездин играч није ни скочио. Ја признајем своју грешку, али сада би овде поред мене требало да седи још шест или седам играча. И требало би да их буде стид. Шта сам ја могао још да урадим? Да узмем пиштољ и упуцам неког од њих? Знате, на ’плејстејшну’ могу да променим ствари, овде не могу", рекао је видно узнемирени тренер румунске екипе.

Реванш меч Клужа и Црвене звезде игра се у Румунији наредног четвртка.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара