Читај ми!

Станковић: Волео бих максималан број навијача

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да је срећан што креће првенство и што ће навијачи поново бити на трибинама.

Црвено-бели одбрану титуле почињу у петак од 20 сати на стадиону "Рајко Митић", када ће им у првом колу Суперлиге ривал бити Војводина.

"Сви смо срећни што поново креће првенство, прошле године смо направили одличне ствари. Играли смо добро, постигли смо завидне резултате како у првенству тако и у Европи. Ставља се тачка на то и крећемо од нуле, а то што смо радили прошле године може да нам служи за пример какви треба да будемо. Припреме су прошле феноменално, игачи су обавили паклено добре припреме", рекао је Станковић на конференцији за медије у Медија центру "Рајко Митић".

Драго ми је што ће стадион после годину дана бити отворен за наше навијаче и једва чекам, признао је Станковић.

"Првих 15 минута у Грацу смо се сви збунили, и играчи и ја. Та атмосфера, вратио се прави фудбал, притисак... Колико год навијача дође, биће то једно велико хвала овим момцима за све оно што су урадили. Волео бих да дође максималан број навијача који може да уђе на стадион и дају један јак аплауз играчима, јер су то заслужили", истакао је Станковић.

Тренер црвено-белих осврнуо се и на противника.

"Прва утакмица и дерби кола, против једне екипе која је много тога променила, почев од тренера и играча, подмладила тим. Сигурно је да ће у Београд доћи храбро. Нама су циљеви јасни, спремамо утакмицу по утакмицу. Не гледамо много унапред, али је свака следећа утакмица најбитнија", закључио је Станковић.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара