Читај ми!

Станковић: Наша обавеза је да покушамо да имамо још успешнију сезону

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковицх, пред почетак припрема за нову сезону, рекао је да верује да ова година може да буде успешнија од претходне.

Станковић је претходне сезоне Звезду одвео до дупле круне и пролећа у Европи.

"Звезда је велика обавеза. Овде је лепо, али и тешко. Не бежимо од обавеза, амбиција и циљева и тако гледамо и на ову сезону. Не одустајемо од зацртаних ствари. Све што можемо да "нападнемо", то ћемо и атаковати као и прошле године. Битна је групна фаза у Европи, као и првенство и Куп. То су циљеви и ствари које заслужује Звезда и наши навијачи", рекао је Станковић.

Црвено-беле већ 21. јула очекује почетак квалификација за Лигу шампиона у другом колу квалификација, а потенцијални ривали су Макаби Хаифа и Каират.

"Да би ушао у групну фазу елитног европског клупског такмичења, мораш да побеђујеш шампионе. Ми једног таквог противника имамо већ у другом колу, два јака клуба, ко год да прође имаћемо изузетно тежак задатак, иако смо могли и горе да прођемо на том жребу. Биће тешко, али не одустајемо од циља. Сачували смо окосницу тима, тиме сам веома задовољан. Стрпљиво радимо на појачањима, ради се о два до три циљана играча, која треба да донесу квалитет групи како бисмо на прави начин напали квалификације за Лигу шампиона".

Станковицх је говорио конкретније о потенцијалном појачању на позицији нападача.

"Нападач је једно од одговорнијих места у тиму, ради се о играчу који доноси превагу и разлику, квалитет, голове, бодове. Он директно утиче на неке ствари. Ми већ 17. јула почињемо такмичење у првенству, четири дана касније крећу и квалификације за Лигу шампиона. Надам се да ћемо у наредних седам дана завршити и тај део приче који се тиче довођења нападача", закључио је Станковић.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво