Читај ми!

Пораз "орлова" од Јапана, крај турнеје комбинованог тима Србије

Фудбалска репрезентација Србије поразом од домаћина минималним резултатом (1:0) завршила је турнеју по Јапану. "Орлови" су у Кобеу доживели пораз, чиме су неуспешно завршили наступ у Земљи излазећег сунца, пошто су претходно ремизирали са Јамајком 1:1.

Селектор Драган Стојковић претрпео је први пораз у петој утакмици откад је сео на клупу националног тима, јер је у квалификацијама за Мундијал уписао два тријумфа и један нерешен резултат.

Србија је била поприлично безопасна у Кобеу, где је својеврсни домаћин био легендарни Андрес Инијеста, који наступа за тамошњи Висел.

Пикси је поново "мешао", дао шансу младим играчима и онима који су позвани да се покажу, али осим доброг периода у финишу првог полувремена, није било превише квалитетног садржаја.

Тада су шансе имали Дејан Јовељић, чији је шут са дистанце завршио поред гола, а онда и најбољи стрелац Линглонг суперлиге Србије Милан Макарић. Њега је лепо проиграо Немања Максимовић, српски центарфор покушао је левом ногом и то учинио веома лоше.

Селектор Стојковић је негодовао због неуспешног ударца, да би и у наставку меча наставио са изменама.

Одлучујући детаљ сусрета догодио се на старту другог полувремена – уиграна акција из корнера, Танигучи је главом пребацио лопту на другу стативу, тамо је Марко Петковић био лоше постављен, што користи Ито и тресе мрежу гола Предрага Рајковића.

Покушавали су "орлови" до краја, нису успели, а мало је недостајало да пораз буде убедљивији, пошто су Јапанци имали неколико изгледних шанси.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво