Читај ми!

Павловић: Драго ми је због првенца, није било случајно

Надао сам се да ћу први гол за репрезентацију постићи у квалификацијама, али догодило се да буде на мечу пријатељског карактера, рекао је српски фудбалер Страхиња Павловић, стрелац у ремију против Јамајке (1:1).

"Тако се наместило. Надао сам се да ћу га дати у ове три утакмице на старту квалификација, али се догодио на мечу пријатељског карактера. То не мења на ствари, ово ми је осма утакмица у репрезентацији и први гол. Резултат није најбољи, али познато је да смо имали доста проблема уочи пута у Јапан. Сезона је управо завршена, много је повређених играча, овде има и уморних, али дошли смо да одрадимо што је боље могуће и мислим да смо за сада успели", рекао је Павловић за сајт ФСС-а.

Дан уочи меча са Јамајком, Павловић је у последњем минуту тренинга дао врло интересантан гол, лопта му се после бодичека одбила о ногу и завршила у малој мрежи.

Данас није било случајности, лепо је испратио акцију свог тима и из другог покушаја савладао голмана противничке репрезентације.

"Дао сам два гола на том тренингу и то је била лепа увертира за утакмицу. Баш сам рекао Ђолету, даћу га сигурно против Јамајке. Указао се простор, прво сам шутнуо левом, али слабо... лопта ми се уз доста среће одбила, видео сам празан угао, гађао слабијом ногом и погодио."

Ни скоро затворено десно око није му сметало да лепо нанишани и затресе мрежу.

"Ма није од неспавања... био сам на мору 6-7 дана пре окупљања репрезентације, уграбио сам прилику јер се после Јапана одмах враћам у Монако... изгледа да сам на мору покупио неку инфекцију, а јуче на тренингу, као за инат, лопта ме погоди на исто место и око још више отекне. Ето, пех. Али се надам да ће проћи до утакмице са Јапаном", закључио је Павловић.

Србија наредни меч игра у петак против Јапана.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара