Читај ми!

Саничанин нови централни бек Партизана

Некадашњи фудбалер Војводине Синиша Саничанин нови је играч Партизана, саопштио је клуб из Хумске.

Претходне сезоне је на 22 меча у дресу Новосађана постигао три гола.

Саничанин, 26-годишњи фудбалер је каријеру почео у Рудару, потом је играо за бањалучки Борац, па Младост из Лучана и Војводину.

Уписао је десет наступа за репрезентацију Босне и Херцеговине.

"Није ми било тешко да преломим између иностранства и доласка у Партизан, посебно када сам видео одлучност тренера Александра Станојевића и управе да ме доведу", рекао је нови дефанзивац црно-белих.

"Партизан је стварно велики клуб и таква понуда се не добија често у животу тако да сматрам да је не треба олако одбијати. Сви су били прекоректни према мени и када сам причао са људима са којима радим, као и са породицом, закључили смо да ће то бити најбољи потез до сада у мојој каријери."

Доскорашњи штопер Војводине и репрезентативац БиХ истакао је да је често играо против Партизана и да за стил игре тренера Станојевића има само речи хвале.

"Партизан игра модеран фудбал, нападачки, агресиван, да се зна тачно у сваком тренутку шта ко ради и где ко стоји и у фази дефанзиве и офанзиве. Што се тиче Вујачића и Марковића, не могу да им нађем замерку, стварно су деловали добро ове сезоне. Могу само да им честитам на сезони и на њиховим играма", наводи Саничанин.

Он је ангажован је на позицији штопера, како би попунио место упражњено одласком Марковића.

"То је нека традиција, када неко оде и дође нови играч, пореди се ко је бољи. Не волим много да причам о себи, волим да радим на терену, да те коментаре заслужим од навијача. Надам се да ћу оправдати очекивања на терену, да ће сви видети какав сам, шта сам, које квалитете имам. Играм левог штопера, опет кажем, не волим да поредим себе са неким и говорим да ли сам бољи или нисам, желим да покажем на терену ко сам и шта сам."

У сезони 2019/2020 Саничанин је са Војводином освојио Куп Србије, када су у финалу били бољи управо од Партизана.

"Узели смо Куп прошле године, што ми је стварно била велика част, против таквог ривала узети трофеј. Имам жељу и са Партизаном да узмем и Куп и титулу, да не причам о дуплој круни. Надам се да ћемо заједничким снагама то остварити. Да нисам спреман на притисак, не бих се сигурно одлучио на овакав потез, отишао бих можда негде у иностранство где ме не познају и лакше бих се носио са тим. Спреман сам и једва чекам да се носим са притиском, јер то је неки спортски притисак. Јесте Партизан велики клуб, има велике навијаче, једва чекам да истрчим на терен и да се сви заједно радујемо", закључио је Саничанин.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво