Читај ми!

Инзаги мења Контеа у Интеру, Михајловић кандидат за клупу Лација

Италијански стручак Симоне Инзаги налази се пред потписом за Интер, преносе трансфер експерт Фабрисио Романо. Инзаги је решење управе Интера након што је раскинут уговор са Антониом Контеом.

Велике промене на тлу италијанске Серије А дешавају се између две сезоне.

Милан је остао без капитена, Јувентус највероватније враћа Алегрија за тренера уместо Пирла, а питање шефа струке решавају Интер, Наполи и Лацио.

Наиме, како преноси Фабрисио Романо, новинар Скај Спорта и трансфер експерт, "неро-азури" су договорили сарадњу са Симонеом Инзагијем, тренером Лација.

Брат чувеног голгетера и легенда Милана - Филипа, током играчке каријере наступао је за Пјаћенцу, Новару, Лацио, Карпи, Лумезане, Сампдорију и Аталанту, док му је у тренерској каријери Лацио био први и једини клуб за сада.

Инзаги ће на клупи Интера наследити Антонија Контеа, који је отишао због слабе финансијске ситуације, упркос освајању "Скудета".

Италијански медији наводе да је један од главних кандидата да наследи Инзагија на клупи Лација, српски стручњак Синиша Михајловић.

Још једна од спекулација јесте да ће Лућано Спалети преузети кормило Наполија, након што се тај клуб растао са Ђенаром Гатузом.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво