Читај ми!

Душан Влаховић и Вељко Пауновић се придружили акцији помоћи малом Гаврилу

Голгетер Фиорентине Душан Влаховић и тренер Вељко Пауновић донирали су своју опрему за аукцију у циљу помоћи у прикупљању средстава за лечење дечака Гаврила Ђурђевића и придружили се акцији бројних спортиста и донатора широм света. Велики део новца је већ прикупљен али недостаје још око 800.000 евра, а дрес Влаховића и опрема тренера Пауновића су већ поставњени на лицитацију.

Репрезентативац Србије Душан Влаховић 12. је играч који је послао дрес за Моцартову лицитацију, како би помогао у прикупљању новца за осмомесечну бебу из Крагујевца Гаврила Ђурђевића, који болује од спиналне мишићне атрофије.

Прослављени тренер Вељко Пауновић донирао је целокупну опрему у којој је водио тренинге и утакмице фудбалског клуба Рединг.

Комплет садржи тренерску таблу и пиштаљку, горњи и доњи део тренерке, мајицу и јакну, а биће понуђена у наредна три дана на хуманитарној аукцији.

Лицитација за дрес нападача Фиорентине траје до уторка, 25. маја, а компанија Моцарт је и овога пута дала почетну цену од 500.000 динара.

Maли Гаврило Ђорђевић бори се за са спиналном мишићном атрофијом и за његово лечење потребно је два и по милиона евра. Велики део новца је већ прикупљен захваљујући ангажовању бројних спортиста и донатора широм света, али недостаје још око 800.000 евра.

У прикупљању средстава такође може да се помогне слањем СМС поруке 973 на 3030.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи