Читај ми!

Лорис после шамара на "Максимиру": Ово је срамота

Капитен Тотенхема Иго Лорис био је пун речи критике за своје саиграче, после пораза од Динама и елиминације из Лиге Европе. Француски голман "поткачио" је и управу и истакао да је екипи недостајало заједништво.

Динамо је савладао екипу Тотенхема 3:0, захваљујући хет-трику Оршића, па су Загрпчани тако надокнадили минус од два гола из Лондона.

"Сви смо више него разочарани. Ово је срамота. Надам се да сви у свлачионици деле осећај одговорности за ситуацију у којој смо, јер је ово срамота. Осећај пораза је болан и сви морамо бити одговорни", рекао је Лорис.

Француски голман искористио је прилику да критикује залагање саиграча, али сматра да је део кривице и на потезима управе клуба.

"Ово су нагомилани проблеми. Очигледно смо клуб великих амбиција, али екипа је у овом тренутку рефлексија свега што се дешава у клубу", рекао је капитен Тотенхема.

Лорис је стао и на страну менаџера Жозеа Мориња, који је био више него тужан због пораза на "Максимиру".

"Шта год да је одлука тренера, морате да пратите начин на који се екипа понаша. Ако следиш тим само кад си у првих 11 онда је то велики проблем за екипу. Онда плаћаш цену. У једном тренутку те чека наплата, све што се десило у Загребу је последица тога. У прошлости смо имали сјајне тренутке зато што смо се ослањали на заједништво у екипи. Сада нисам сигуран да оно постоји", рекао је видно разочарани Лорис и додао:

"Порука тренера била је јасна, да нападнемо и дамо гол што пре, како бисмо себи олакшали посао. Десило се супротно. Динамо је тај који је све време веровао. Повели су домаћини лепим голом, отворили утакмицу, а ми ниједног тренутка нисмо осетили да држимо ситуацију под конторлом, да смо доминантни. Били смо далеко од тога".

Тотенхем је пре само две године, са Покетином на клупи, играо финале Лиге шампиона, у којем је поражен од Ливерпула, а сада је четвртфинале Лиге Европе превелик залогај за тим Жозеа Мориња.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи