Читај ми!

Сити оверава четвртфинале против Менхенгладбаха, Реал са голом предности против Аталанте

Фудбалери Манчестер ситија играју против Борусије из Менхенгладбаха, а Реал против Аталанте у реванш мечевима осминефинала Лиге шампиона. Дуели почињу у 21.00. Ток мечева пратите на нашем порталу.

Екипа Пепа Гвардиоле са предношћу од 2:0 улази у реванш меч против Менхенгадбаха. Два гола предности из меча који је одигран у немачкој Ситију доноси мирноћу и прилику да лако овери даљи пласман.

Тим из Манчестера у дуел улази као апсолутни фаворит, а собзиром на одличну форму и низ победа у Лиги шампиона, све осим лагане победе Ситија било би право изненађење. Од последњих десет мечева има учинак од девет победа и један пораз, од градског ривала Јунајтеда (2:0).

С друге стане Менхенхладбах дуго није осетио сласт победе и налази се у великом паду форме. Последњи пут савладали су почетком фебруара Штутгарт у Бундеслиги, од тада седам пораза и само један нерешени резултат.

Реал је у Италији стигао до гола предности против Аталанте (1:0), тако да у дуел улазе као фаворити. Аталанта мора да постигне бар један гол у Мадриду, а са друге стране да сачува своју мрежу како би изборила продужетке.

Нападачка игра Аталанте отвориће домаћину простор за бржу игру и контранападе. Тим из Мадрида је у солидној форми, последњи пут је поражен још 30. јануара од Левантеа (2:1).

Аталанта има своје адуте и покушаће да изненади фаворизованог противника на његовом стадиону. Пред њима је тешка мисија, али брзи гол у мрежи домаћина, одмах би преокренуо стање на терену. Остаје да се види која ће екипа успети да стигне до циља.

Оба дуела почињу у 21.00. Ток мечева пратите на нашем порталу.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара