Читај ми!

Миливојевић се разочаран опростио од репрезентације

Фудбалер Кристал Паласа Лука Миливојевић је изјавио да се oпрашта од државног тима и више неће играти за „Орлове“. Искусни везиста је новоизабраном селектору пожелео срећу и успех у даљем раду, али и нагласио да је разочаран и огорчен на челнике Фудбалског савеза Србије.

Нови селектор фудбалера Србије Драган Стојковић изоставио је Луку Миливојевића са списака играча на које рачуна на почетку квалификација за Светско првенство у Катару што га је навело на одлуку да се саопштењем преко медија опрости од државног тима.

„Желим овом приликом јавно да се захвалим новоизабраном селектору и да му пожелим срећу и успех у даљем раду и што ми је вероватно несвесно помогао да донесем одлуку о којој сам већ дуже размишљао, а то је да се дефинитивно опростим од дреса репрезентације Србије, са својих 29 година", рекао је Миливојевић за Новости.

Везиста Кристал Паласа који је 39 пута носио дрес репрезентације Србије и постигао један гол, посебно је огорчен на челнике ФСС-а.

„Људима у Савезу на челу са председником желим да кажем да су успели у томе (на чему су радили још пре Светског првенства) да ме отерају из репрезентације. Себи замерам што се одавно нисам повукао, иако сам видео многе ствари које су радили: мешетарења, менаџерисања, склањања играча пред Светско првенство, смењивање селектора, смењивање капитена, подметање изјава одређеним играчима и помоћним тренерима. За те ствари сам рекао и саиграчима и јавности и њима и председнику у Лондону лично, али сам остајао зарад саиграча и екипе и веровао да ће бити боље. Нека им је на част шта су радили. Желим репрезентацији Србије много среће и успеха у будућности", поручио је Миливојевић.

Некадашњи играч Рада и Црвене звезде Лука Миливојевић је за репрезентацију први пут наступио 2012. године на пријатељској утакмици против Чилеа, док му је последњи наступ био у октобру против Мађарске у Лиги нација. Био је члан тима који је 2018. године играо на Светском првенству у Русији.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво