Читај ми!

Штулић: Осећам се добро, ускоро са екипом на терену

Снимак је показао да имам хематом на спољној страни колена, али су лигаменти и менискус читави, ништа није оштећено, изјавио је фудбалер Партизана Никола Штулић, који је пропустио финиш припрема у Белеку.

"Снимак је показао да имам хематом на спољној страни колена, али су лигаменти и менискус читави, ништа није оштећено. Идем на терапије и даље, бол се смањио, скоро да ништа не осећам. Радио сам два дана индивидуално, одвојено од екипе и требало би сутра или прекосутра да им се прикључим. Осећам се јако добро", рекао је Штулић за клупски сајт.

Млади нападач не крије да је постојала бојазан када је степен повреде у питању.

"Искрено, јесам се уплашио када сам добио ударац. Пре годину дана сам имао дужу паузу и операцију предњих укрштених лигамената и логично је да нисам желео да се било шта слично понови и одвоји ме од терена. Сутрадан сам већ видео да нема никакве реакције, па ми је одмах лакнуло. Охрабрили су ме и доктори који су ми рекли да не бринем и да вероватно није ништа страшно, што се и испоставило као тачно", рекао је Штулић.

Како каже, дане у Белеку је проводио тако што није излазио из амбуланте и са терапија, уз то радећи вежбе за јачање ногу, а истиче да је све време имао подршку тренера Александра Станојевића.

"Шеф ми је пружио пуну подршку која ми много значи. Рекао ми је да будем стрпљив, да се дешавају повреде у спорту, да гледам све са позитивне стране, да наставим вредно да радим и да ће све доћи на своје", закључо је Штулић.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво