Читај ми!

Селектор футсал репрезентације саопштио списак за мечеве са Руминијом и Босном и Херцеговином

Пред најбољом футсал селекцијом Србије су мечеви квалификација за Уефа Футсал ЕУРО 2022. који ће се играти у Холандији. Селектор Горан Иванчић је саопштио списак играча за прве дуеле са селекцијама Руминије и Босне и Херцеговине.

После сјајног успеха и пласмана на Првенство света које се у септембру одржава у Литванији, пред најбољом футсал селекцијом Србије су квалификације за Уефа Футсал ЕУРО 2022. у Холандији.

Наша репрезентација је у групи 4 са селекцијама Румуније, Босне и Херцеговине и Северне Македоније.

Први меч наша селекција играће 28. јануара са репрезентацијом Румуније у Темишвату а потом су 3. фебруара домаћини у Новом Саду селекцији Босне и Херцеговине.

На списку селектора за ове мечеве су голмани Немања Момчиловић и Јаков Вулић, а код играча су позвани Нинослав Алексић, Давор Поповић, Страхиња Петров, Денис Рамић, Милош Стојковић, Драган Томић, Стефан Ракић, Павле Пешић, Лазар Милосављевић, Марко Пршић, Јован Лазаревић, Милош Симић и Александар Гавриловић. 

У свакој групи биће одиграно шест кола, а првопласиране селекције иду директно на Првенство Европе, као и шест најбољих другопласираних селекција из осам група.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво