Читај ми!

Станковић: Одлична атмосфера и мотивисан рад тима на припремама

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изразио је задовољство добрим условима током припрема на Кипру и посебно истакао добро расположење и мотивисаност тима за рад после паузе. Црвено-бели ће ће на Кипру бити до 18. јануара када се у раним јутарњим часовима враћају за Београд, а потом одлазе на други део припрема од 20. јануара до 1. фебруара у Турској.

Фудбалери црвено-белих су пре два дана допутовали на Кипар на припреме за пролећни наставак сезоне и већ су имали четири тренинга на градском стадиону у Пафосу, а тренер Станковић је презадовољан овдашњим условима.

"Прошло је довољно времена и могу рећи да су утисци феноменални. У Београду нас је сачекало не баш најбоље време, међутим убрзо смо променили средину и дошли на Кипар. Због тога могу само да се захвалим клубу и свима у клубу што су нам изашли у сусрет и обезбедили 7-8 дана овакве атмосфере, оваквог времена и једне мирноће где можемо сваки дан два пута дневно да радимо и да се спремамо. Мислим да поучени искуством знамо колико нам је рад на Кипру био битан прошле године за наставак припрема, а верујем да ће тако бити и ове." истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Изабраници Дејана Станковића не крију да је рад на Кипру изузетно напоран, шеф стручног штаба имао је само речи хвале за своје играче.

"Било би чудно да су припреме лаке. Играчи су феноменаални, дошли су у одличном стању после одмора, иако је он трајао око 20 дана. Појавили су се сви у завидној форми, без проблема са килажама и осталим стварима, које могу да се десе током тронедељног одмора. То је само доказ њихове посвећености, професионалнизма и жеље да се спреме што боље, да бисмо у наставку сезоне оправдали оно где смо."

Осврнуо се Дејан Станковић и на оно што црвено-беле очекује трећег дана припрема на Кипру. 

„Биће мало тактичких замисли, тактичког рада, али пре свег добро загревање. После тога доста јака тактичка замисао коју ћемо покушати да спроведемо," истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Општи коментар играча црвено-белих је да тренинзи нису много дуги, али су изузетно интензивни, па им тако после тренинга остаје снаге само за ручак и одмор до новог тренинга,

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво