Читај ми!

”Тошића хоћемо, на Боаћија више не рачунамо”

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела изјавио је на почетку припрема да клуб жели свог некадашњег играча и репрезентативца Душка Тошића и да се чека његов одговор, као и то да Ричмонд Боаћи дефинитивно одлази из најтрофејнијег српског клуба.

Звезда је на почетку припрема имала 31 играча на располагању, а размишља и о довођењу нових, као и о продаји.

"Што се Тошића тиче, њега знам из омладинских дана, још из ОФК Београда. Одличан фудбалер и човек и неко коме су врата Црвене звезде увек отворена. Обавили смо разговоре с њим, он је тренутно у иностранству и чекамо да се врати и изјасни", рекао је Мркела на почетку припрема за пролећни део сезоне.

Он је додао да није реалан повратак Марка Марина, као и да Боаћију неће бити понуђен нови уговор.

"Захвални смо на свему што је урадио у Звезди. Имао је много заслуга за успехе које смо постигли претходних година, али је процена и са наше и са његове стране да је боље да каријеру настави у неком другом клубу. Имамо конкретне понуде за неке наше играче, тако да ћемо у наредним данима утврдити да ли су то понуде које нас задовољавају", рекао је Мркела.

Мркела је истакао и да очекује да се појачање из Интера Аксел Бакајоко уклопи у екипу.

Такође, навео је да се нада договору и да ће Секу Саного, који је на позајмици, потписати уговор са Звездом.

Спортски директнор црвено-белих се осврнуо и на циљеве за пролећни део сезоне.

"Желимо да освојимо четврту узастопну титулу и циљ нам је да се у двомечу с Миланом представимо у најбољем могућем светлу. Играмо против фаворита, али трудићемо се да им помрсимо рачуне, јер смо кроз историју то знали да радимо", истакао је Мркела.