Читај ми!

Звезда почела припреме за европско пролеће, Станковић прозвао 31 фудбалера и најавио ”висок гард”

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде почели су припреме за пролећни део сезоне у којој их очекује двомеч са Миланом у Лиги Европе и наставак трке за четврту узастопну титулу првака. Циљеви остају исти, морамо да држимо гард високо, јер нас очекује паклен ритам, поручио је тренер Станковић.

Под командом шефа стручног штаба нашег тима Дејана Станковића, црвено-бели су се на највећем српском стадиону окупили и почели са радом.

”Завршили смо ’прво полувреме’, али не смемо да се опустимо. Циљеви остају исти, морамо да држимо гард високо, јер нас очекује паклен ритам у фебруару и марту и у та два месеца много тога може да се одлучи. Идемо седам дана на Кипар, па потом у Турску да брусимо форму и играмо пријатељске утакмице против квалитетних екипа”, рекао је Станковић и осврнуо се на план у прелазном року.

”Задовољан сам играчким кадром који имамо. Дошао је Бакајоко који је брз и добар играч, може да направи разлику, с обзиром на то како играмо. Радимо на довођењу још једног офанзивца и то је то, остатком тима сам задовољан”, истакао је тренер Звезде. 

Претходно су играчи првог тима јуче одрадили сва неопходна тестирања у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку.

Фудбалерима су се у свлачионици обратили и генерални директор Звездан Терзић, као и спортски директор Митар Мркела, пожелевши им пуно среће и успеха у текућој години.

Станковић је на прозивци имао 31 фудбалера на располагању: Милан Борјан, Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Марко Ћопић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Немања Милуновић, Милан Родић, Радован Панков, Милош Дегенек, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Секу Саного, Вељко Николић, Ричард Одада, Никола Станковић, Гелор Канга, Александар Катаи, Мирко Иванић, Жељко Гаврић, Андрија Радуловић, Алекса Вукановић, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Срђан Спиридоновић, Вељко Симић, Никола Крстовић, Аксел Бакајоко, Милан Павков, Дијего Фалчинели, Марко Лазетић.

Фудбалери Црвене звезде већ сутра путују на Кипар на први део припрема.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво