Читај ми!

Трају медијска нагађања – ко ће на клупу "орлова"

Некадашњи репрезентативац и тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић један је од главних кандидата за место селектора репрезентације Србије, преносе београдски медији. Како РТС сазнаје, до разговора између челника Савеза и Сава Милошевића још није дошло. Медији нагађају да су Драган Стојковић и Владан Милојевић још "у игри", у ФСС се не оглашавају.

Фудбалска репрезентација Србије ускоро би требало да добије новог селектора, а београдски медији пишу да је најближи клупи "орлова" Саво Милошевић, преноси Танјуг.

Преговори са другим кандидатима, Владаном Милојевићем и Драганом Стојковићем Пиксијем, још нису дефинитивно окончани, а питање је када ће ФСС званично објавити име новог селектора.

Незванично, "у игри" је још неколико имена, али у ФСС-у сматрају да времена има, пошто је наредно окупљање репрезентације у марту. 

РТС, ипак, сазнаје да до разговора између челника Савеза и Сава Милошевића још није било и да ће се више ствари бити познато у наредним данима. 

Милошевић је дуго радио у Фудбалском савезу Србије као координатор млађих селекција, а за време његовог мандата освојене су титуле европског и светског шампиона. За национални тим одиграо 102 утакмице и постигао 37 голова, док је тренерску каријеру градио као стратег београдског Партизана.

Србија нема селектора откако је окончана сарадња са Љубишом Тумбаковићем, после неуспеха у баражу за одлазак на Европско првенство и пораза од Шкотске.

Нагађања још увек трају и вероватно ће и потрајати, бар до седнице Извршног одбора ФСС, која би требало да се одржи крајем месеца.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво