Читај ми!

ПСЖ жели да задржи Мбапеа и Нејмара - има ли у буџету места за Месија

Насер Ел Келаифи тврди да ПСЖ жели да задржи најбоље играче Килијана Мбапеа и Нејмара. Велико је питање да ли ће "свеци" у том случају бити у могућности да ангажују Леа Месија из Барселоне.

Килијан Мбапе и Нејмар представљају право мало благо у рукама Парижана, а клуб настоји да их задржи у својим редовима - так бар тврди председник Насер Ел Келаифи.

"Почели смо преговоре са Нејмаром и Мбапеом о продужетку уговора. Разговори су поверљиви, али сам сигуран да оба играча желе да остану код нас", рекао је Ел Келаифи.

Највећи проблем су правила финансијског фер плеја, односно како ће клуб уклопити њихове плате у свој буџет.

Нејмар је рекао да не размишља о одласку из Париза.

"Веома сам срећан у Паризу, задовољан сам клубом и саиграчима. Идеја о одласку није ми прошла кроз главу", рекао је Бразилац после утакмице са Башакшехиром, на којој је постигао хет-трик.

Бразилац је почетком сезоне кокетирао са Барселоном, чак и затражио од клуба трансфер, али околности су се очигледно промениле.

Поред тога, Нејмар је недавно позвао Месија да му се придружи у Паризу.

Велико је питање да ли ће "свеци" успети да ангажују Аргентинца, уколико Нејмар и Мбапе продуже уговоре.

Младог Француза отворених руку чека Реал Мадрид, који је спреман да обори светски рекорд само да Мбапе обуче дрес "краљевског" клуба.

Преговори су у току, иако је и Нејмару и Мбапеу остало још две године до истека уговора, а чак и у случају да се нови уговори потпишу, то не значи да играчи неће променити средину наредног лета, али ће преговарачке позиције са другим клубовима бити неупоредиво јаче.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво