Читај ми!

Нејмар позвао Месија у Париз: Морамо да играмо заједно следеће сезоне

Бразилац Нејмар још једном је истакао да би волео да наредну сезони игра у тиму са Лионелом Месијем и тако индиректно позвао Аргентинца да му се придружи у Пари Сен Жермену.

Лионел Меси ће готово сигурно напустити Барселону на крају ове сезоне, а Пари Сен-Жермен је једна од екипа која би волела и хтела да ангажује најбољег фудбалера на свету.

Парижани се уздају у помоћ свој најбољег играча Нејмара, који је наступао са Месијем у Барселони, а сада би тандем поново могао да сеје страх фудбалским теренима широм света у дресу "светаца".

"Највише бих волео да играм поново са Месијем, да поново уживамо заједно на терену", рекао је Нејмар, после синоћне победе ПСЖ-а над Манчестер јунајтедом.

"Може да игра на мојој позицији, немам проблем са тим. Само желим да играмо заједно наредне сезоне, морамо", рекао је Нејмар.

Меси је хтео да напусти каталонски клуб пре почетка ове сезоне, а ли је бивши председник Жозеп Марија Бартомеу потегао "фантомску" клаузулу, према којој Аргентинчева слобода кошта 700 милиона евра.

Меси није желео да тражи правду на суду, остао је у клубу, али и поред промене управе - мала је вероватноћа да ће остати на "Камп Ноу" наредне сезоне.

Аргентинац већ од јануара може да преговара са другим тимовима, а на крају сезоне требало би да промени средину као слободан играч, тачније без обештећења.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво