Читај ми!

Лалатовић тражи помоћ државе: Моји играчи немају плате

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић је на конференцији за медије у Новом Саду говорио о томе да се његовим фудбалерима и запосленима дугују плате и премије, а да он не може да допре до првог човека клуба и градоначелника града, те је затражио помоћ од председника Александра Вучића.

Лалатовић је на конференцији за медије у Новом саду емотивно говорио о томе да се његовим фудбалерима и запосленима дугују плате и премије а да он "не може да допре" до градоначелника Милоша Вучевића и првог човека клуба Душана Бајатовића.

"Ово што се дешава је срамота, ти људи морају да схвате колико је Војводина велики клуб, они проблем могу да реше за минут ако желе. Нису то толико велике паре, две плате, рате, премије. Вучић је наша последња шанса, молим човека који је нашу Србију направио великом и моћном данас да помогне. Ти људи вама полажу рачуне, пошто ја не могу да допрем до њих, а ви решавате све проблеме у нашој држави. Жао ми је што вас оптерећујем, не знам коме више да се обратим, ситуација је тешка, наши запослени немају ни 500 динара у џепу", рекао је Лалатовић.

"Немам ни спортског директора, ни председника, осам месеци сам потпуно сам са својим играчима, немам коме да се жалим, а кад смо узели трофеј Купа сви су трчали овде, нисмо могли да живимо од њих, подсетио је тренер Војводине.

"Сви играчи могу да туже клуб и да добију чисте папире. Имате Топића, који је најбољи задњи везни, калибар Грујића и Матића, ту су милиони. Имате Зукића, Деветка, Вукадиновића, Саничанина, младе играче који треба да стигну из омладинаца, сви они ће сигурно имати добре понуде. Ја то не могу да схватим, како су отишли Мићин и Тедић, који су отишли због једне и по плате, а Чукарички узео пет, шест милиона. Стално се понављају исте грешке, то су људи који изгледа не воле Војводину", додаје српски треенр.

Шеф струке Војводине навео је да би и сам могао већ ове зиме да напусти Нови Сад.

"Имао сам две понуде, било је пред потписивањем уговора, али због коронавируса све је стопирано. Интересовање постоји, видећемо шта ће бити, иако бих заиста волео да у Војводини останем до лета", поручио је Лалатовић.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи