Читај ми!

Борјан и Милуновић за РТС: Није мала ствар, не стајемо овде

Капитен и голман Црвене звезде Милан Борјан, као и дефанзивац Немања Милуновић, изјавили су након пласмана српског клуба у нокаут фазу Лиге Европе, да је кључ успеха тимска хемија и напоран рад, као и да се Црвена звезда неће зауставити и задовољити оствареним успесима.

"Не стајемо, идемо даље. Одбрамбено феноменално одиграна утакмица, а нападачки смо мало журили, али битно да смо прошли даље. Припремамо се за наставак првенства, а потом и за Либерец и наравно чекамо пролеће у Европи", рекао је Милан Борјан након меча.

Звездин капитен власник је многих рекорда, а један од њих је број одиграних мечева и освојених бодова у групној фази Лиге Европе.

"Даће Бог да оборимо све рекорде, то радимо од кад сам дошао овде, свака част момцима, феноменално су одиграли и само овако треба да наставе", додао је чувар мреже Црвене звезде.

Борјан је изјавио да српски клуб иде на победу и против Слована, иако су обезбедили европско пролеће.

"Није мала ствар, незгодна је група, оставили смо срце на терену, борили се за клуб, остварили 10 бодова и идемо да победимо и Слован и повећамо коефицијент", закључује Борјан.

"Сви смо одиграли сјајну утакмицу, испунили циљ да прођемо даље, жао ми је што нисмо постигли гол данас и победили, али најважнији је циљ", рекао је Немања Милуновић.

Звездин дефанзивац истакао је да ужива у успесима од кад је дошао у српски клуб.

"Искрено, први дан када сам дошао у Звезду сам рекао да бих волео да наставимо низ у Европи. Четврту годину заредом смо ту, други пут изборено је европско пролеће и надам се да ћемо наставити у таквом ритму", додаје штопер.

 "Момци ће дати све од себе, све ово је плод труда и рада на терену и ван њега. Тешко је било, због свега везаног око коронавируса, али сви су напорно радили кад год и како год су могли. Кључ успеха је свлачионица", закључује Милуновић.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво