Читај ми!

Јоаким Лев остаје селектор Немачке

Селектор фудбалера Немачке Јоаким Лев добио је једногласну подршку председништва Фудбалског савеза Немачке да остане на функцији до краја мандата 2022. године упркос несвакидашње лошим резултатима које је у последње време остварила репрезентација.

Немачки фудбал се од 2014. и освајања Светског првенства налази у константном паду, а врхунац је достигнут пре пар недеља када су први пут у историју претрпели пораз од Шпаније са чак 6:0 у Лиги нација.

Многи су помислили да ће то бити и повод за смену Јоакима Лева али је председништво Фудбалског савеза Немачке на последњој седници једногласно донело супротну одлуку.

" Председнички одбор ДФБ једногласно се сложио да недвосмислено подржи правац немачког селектора Јоакима Лева у његовим напорима да обнови национални тим. Председништво је закључило да су на путу до Европског првенства 2021. године остварени сви важни циљеви укључујући пласман на континенталну смотру, опстанак у најквалитетнијем рангу Лиге нација и останак у првом шеширу уочи жреба за Светско првенство. Сходно томе Јоаким Лев има поверење Савеза", саопштено је после седнице.

Тако је Јоакиму Леву указано поверење све до истека уговора до Светског првенства 2022. Пре тога Лев је предводити репрезентацију Немачке и на Европском првенству наредне године.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво