Читај ми!

Станојевић: Пролетер је хит првенства, чека нас неизвестан меч

Пролетер је само три бода иза нас, то је екипа која је хит овог дела првенства, чека нас неизвесна утакмица, али играмо код куће и надамо се повољном резултату, поручио је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић.

Станојевић је на конференцији за медије истакао да су Новосађани дефанзивно веома добро организовани.

"Kако бих рекао, противотров за такву поставку је много кретања у фази напада и брза циркулација лопте. И посебно доста стрпљења, свих 90 минута", изјавио је Станојевић.

Према Станојевићевим речима тек данас, дан пред утакмицу долазе Филип Холендер, Бибрас Натхо и Маки Бањак.

"Kамерунца још нисам ни видео, вероватно неће бити у стартних 11. Опасно је кад играју три утакмице у седам дана, Холендер је играо исто три, али на последњој само 15 минута, али шта да радимо, тако је свима. Срећан сам што имамо квалитетне фудбалере у репрезентацијама, драго ми је и што је Саша Здјелар учествовао у последњој победи Србије", истакао је Станојевић и додао да је Сејдуба Сума у конкуренцији за тим.

Тренер црно-белих прокоментарисао је и пораз репрезентације Србије од Шкотске у баражу за Евро, а одговорио је и на питање да ли би он некада од свог играча (као што је Антонио Kонте тражио од Александра Kоларова, прим. аут), да не игра за национални тим.

"Свима је тешко пала елиминације од Шкотске. Поготово нама из струке и играчима. Сигурно је лоша ситуација. Што се тиче играча, ако је повређен, сигурно би га требало чувати, али са тренерске стране увек подржавам играње за репрезентацију. Никад нисам говорио играчима да се штеде. Мада, здравље играча је увек најважније", поручио је Станојевић.

Утакмица 15. кола Суперлиге Србије између Партизана и Пролетера игра се у суботу од 16 сати.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво