Читај ми!

Хаџибегић: Србија има најбољи тим на простору СФРЈ, али ...

Мислим да репрезентација Србијe има најбољи тим на простору бивше СФРЈ, није ми најјасније шта се догодило против Шкотске, али негде се могло и претпоставити да би се могао десити непланиран резултат, изјавио је селектор Црне Горе Фарук Хаџибегић.

Некада стандардни репрезентативац СФРЈ, дугогодишњи фудбалер Сарајева, у разговору за портал "Мондо.ба" истакао је да се и сам пита шта се могло десити Србији, која има такву екипу, па да киксне у кључним моментима.

"На то питање одговор може дати селектор. Мени је највеће упозорење био меч са Луксембургом у квалификацијама, који су Срби победили врло, врло тешко (3:2). Тада се упалило црвено светло мени као гледаоцу и видео сам да се нешто дешава."

"Не знам да ли је Србија потценила противника или су мислили да је све готово после 2:0. Или меч са Шкотском за пласман на ЕУРО. То су морали добити у Београду, а једва извукли нерешено и на крају испали на пенале."

"Стварно ми је врло тешко пронаћи разлоге за неуспех јер су понављам, по мом мишљењу, су најквалитетнији тим са наших простора", изјавио је Хаџибегић.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се