Читај ми!

Лука Миливојевић позитиван на коронавирус

Српски фудбалски репрезентативац Лука Миливојевић позитиван је на коронавирус, саопштено је из Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Миливојевић неће бити у конкуренцији за утакмицу против Шкотске у баражу за ЕВРО, као ни за мечеве против Мађарске и Русије у Лиги нација.

"После редовног тестирања обављеног у понедељак по доласку репрезентативаца у СЦ ФС Србије у Старој Пазови утврђено је да је капитен Kристал Паласа Лука Миливојевић позитиван на вирус ковид-19. У складу са медицинским прописима и протоколима Уефе, Миливојевић је одмах по добијању резултата напустио спортски центар и боравак у Србији наставио је у кућној изолацији", наводе из ФСС.

Дан касније је урадио још један контролни тест, који је такође показао да је позитиван.

Боравак у Србији провешће у складу са важећим законима Владе Републике Србије, који се односе на епидемију вируса ковид-19.

"Сви играчи и стручни штаб А тима су на даље обављевним тестирањима добили негативне резултате, тако да су преостали репрезентативци на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за вечерашњу утакмицу против Шкотске", поручују из ФСС.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије