Читај ми!

Борусија убедљиво надиграла Шалке

Фудбалери Борусије Дортмунд савладали су тим Шалкеа са 3:0 на свом терену у последњој вечерашњој утакмици петог кола Бундеслиге. Иако су гости били равноправан противник током већег дела меча, тим Борусије је успео у другом полувремену да дође до убедљиве победе.

Иако су од почетка меча домаћини вршили притисак и имали неколико добрих прилика, гостујући тим је успевао да пружи равноправан отпор већим делом меча па са на полувреме отишло са нерешеним резултатом, без голова.

У десетом минуту другог полувремена домаћини успевају да поведу голом Мануела Акањија што је и „преломило" меч, јер већ шест минута касније Ерлинг Халанд сјајним лоб ударцем постиже гол за 2:0, а потом више није било дилеме о победнику меча.

У 78. минуту Матс Хумелс постиже и трећи гол за Дортмунд шаљући лопту у рашље гола Шалкеа после одличног центаршута уз корнера.

У раније данас одиграним мечевима фудбалери Бајерна убедљиво су надиграли Ајнтрахт са 5:0 на свом терену у петом колу Бундеслиге. Менхенгладбах је на гостовању надиграо Мајнц са 3:2, а Лајпциг је био бољи од Херте са 2:1.Резултати 5. коло:

Петак:

Штудгарт - Келн 1:1

Субота:
Бајерн - Ајнтрахт 5:0
Мајнц - Менхенгладбах 2:3
Лајпциг - Херта 2:1
Унион Берлин - Фрајбург 1:1
Дортмунд - Шалке 3:0

Недеља:
Волфсбург - Арменија
Вердер - Хофенхајм

Понедељак:
Бајерн Леверкузен - Аугсбург

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво