Читај ми!

Вазура: Судија имао позив на полувремену; Мркела: Ко је звао?

Директор ФК Партизан Милош Вазура, после дербија против Црвене звезде (1:1), изјавио је да је судија Новак Симовић судио "по налогу који је телефонски добио на полувремену".

"Вечити" дерби, одигран 163. пут, завршен је без победника, а после утакмице руководства супарничких клубова наставила су дуел изјавама у медијима. После изјава Звездиног директора Звездана Терзића, огласио и директор Партизана Милош Вазура.

"Изузетно сам незадовољан због начина на који нам је отета победа над Црвеном звездом. Пре једанаестерца је досуђен непостојећи корнер, тако је и измислио ситуацију да покаже на белу тачку. Такође је до 70. минута превидео црвене картоне за Санога и Катаија, што је такође било очигледно. Очито је да је судија Симовић одрадио свој део посла, у полувремену је примио позив који се не одбија. Честитам и њему и налогодавцу на обављеном послу", рекао је Вазура.

На ову изјаву реаговао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

"Вазура замајава народ и лаже и своје навијаче! Треба да буде конкретан и каже ко је звао судију у полувремену. Доста је више тих покварених изјава којима покушавају да траже алиби за неуспехе. Тражимо да се Милош Вазура јавно изјасни шта значи та изјава за медије да је неко у полувремену звао судију. Овакве паушалне изјаве су некоректне и не приличе директору озбиљног клуба", истакао је Мркела.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво