Читај ми!

Станојевић: Имали смо нестваран број проблема, како да будем задовољан?

Тренер Партизана Александар Станојевић није био задовољан после ремија у 163. "вечитом дербију". Партизан је ремизирао са Црвеном звездом у 11. колу Линглонг Суперлиге Србије, у којем је од петог минута водио.

Црно-бели су примили погодак из пенала након фаула Милоша Јојића над Секуом Саногом, али је том прекршају претходио сумњиви корнер.

Станојевић је апострофирао да је имао много кадровских проблема и да је његов тим био бољи на терену.

"Био сам задовољан све време. Не кукамо, много смо проблема имали - нестваран број. Имали смо девет репрезентативаца. Били смо опасни, имали 4-5 врло опасних ситуација, али океј, нек буде да је овако завршено", рекао је Станојевић на конференцији за медије и додао да не може да буде задовољан коначним исходом.

"Како да будем задовољан? Водимо све време утакмицу, опаснији смо били. Противник је боље играо у датом моменту, али не знам да ли су нас угрозили. Примили смо гол из пенала, а мислим да противник није имао ниједну шансу. Како да будем задовољан? Па нисмо победили, кући играмо..."

Црно-бели доживели су пех у 15. минуту, када је игру морао да напусти Сејдуба Сума због повреде ока.

"Сума је хтео да настави, доктор му је рекао да не може, али је опет хтео да игра. Стварно је био у великим проблемима са оком. Наравно да нас је Сумина повреда пореметила. Он их је озбиљно угрожавао у сваком смислу те речи. Изгубили смо измену, имамо проблем са нападачима. За Свету могу да кажем да је био феноменалан. Он је дете Партизана и одлично је одиграо", закључио је Станојевић.

Стрелац гола Филип Стевановић сматра да ривал није заслужио бод.

"Они нису заслужили бод, били смо бољи. Имали смо више шанси, нисмо их искористили. Показали смо да смо бољи тим и зашто нас нису добили у претходним дербијима", рекао је Стевановић.

Повратник међу црно-беле Светозар Марковић сматра да је Партизан заслужио три бода.

"Водили смо већи део утакмице и заслужили смо више од бода. Имали смо три шансе у првом полувремену које нисмо искористи. То нас је пореметило, а да смо дали голове, утакмицу бисмо решили у првом полувремену", навео је Марковић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво